Запишете се за нашия бюлетин
Враца (0) София (0) Варна (0) Пловдив (0) Национални оферти (0)
Всички категории Заведения Храна Здраве и красота SPA, Масажи Стоки Услуги Спорт, отслабване За автомобила Курсове, Обучение Почивки Екскурзии VIP почивки

ВАРНА: Кинезитерапия с неконвекцонални методи - масаж на тригерни точки на проблемна зона, лечебна гимнастика , кинезиотейп, мобилизации и магнитотерапия само за 19,99 лева вместо за 40 лева от Кинезитерапевтичен кабинет - Варна

19.99лв.

Офертата е изтекла
Цена Отстъпка Спестявате
40лв. 50% 20лв.

Офертата е изтекла

5 пъти е заявен

Кинезитерапия с неконвекцонални методи - масаж на тригерни точки на проблемна зона,  лечебна гимнастика , кинезиотейп, мобилизации и магнитотерапия само за 19,99 лева от Кинезитерапевтичен кабинет - Варна!

Ако имате дълго неразрешен хроничен проблем ,който ви безпокои, губите време и средства, обикаляте по кабинети, предлагаме ви да опитате и тук,  като различното е в решението на проблема, ние наблягаме на комплексността и не разчитаме на хиперболи и късмет, а на реалното състояние.
Желателно е за по-добър дълготраен ефект да закупите повече процедури за използване от един човек.
Ваучетър за комплексна кинезитерапия включва:
 • Масаж на тригерни точки на проблемната зона;
 • Лечебна гимнастика;
 • Поставяне на Кинезиотейп;
 • Мобилизации;
 • Магнитотерапия;

Целта ни е да ви запознаем с един природо-съобразен и ефикасен метод за лечение и профилактика на огромен брой заболявания, съпътстващи съвременния начин на живот.

Кинезитерапията се прилага при широк спектър от проблеми и състояния: от навяхване и изкълчване, до главоболие, болки в областта на гръбначния стълб(дископатия, лумбаго, скованост), спортни травми, тендинити, деформации и изкривявания на гръбначния стълб (сколиоза, кифоза, стеноза и др.), дискова херния, след оперативни състояния, деформираращи артрози (кокс и гонартроза), след ендопротезиране (поставяне на изкуствена става) и др.

Също така третираме и много ортопедични състояния като артрит, синдром на карпалния тунел, тенис и голф лакът, увреда на връзките на различните стави, неправилна походка, счупвания (следрепозиционна, следоперативна или  следимобилизационна фаза), болки в раменна става и др.

Масажът върху тригерни точки може да повлияе на проблем далеч от тях по рефлекторен път. Чрез масаж на врата може да се облекчи главоболие, да се регулира кръвното налягане и др. 
Невероятен ефект на кинезио-teip аз NTRARICH свързани с по теория на "блокиране на болка" и "порта теория" (теория на болка блокери), при които стимулира Механорецептори (нервните окончания поема сигнали относно физическите ефекти), които предотвратяване на предаването на сигналите за болка.    
Целта на мобилизацията е чрез внимателни подготовка на меките тъкани около ставата и  раздвижване на дадената става (без никакви резки движения!!!, в анатомичен т.е. нормален за ставата обем) да се отстрани причината за блокажа. Мобилизацията се прави в определена посока и с определена сила (съобразено с конкретния проблем). Мобилизацията повлиява в положителна посока и редица други проблеми, включително Мигрена, киселини и др.
Магнитотерапията се използва за лечение и възстановяване от хиляди години. 
В следствие на магнитотерапията капилярните стени се отпускат, което довежда до по-голям приток на кислород, чрез увеличената циркулация на кръвта, което води до верижна реакция от метаболитни реакции:
 • Нивото на pH се нормализира до неутрално, което освобождава кислорода до своята свободна молекулярна форма
 • Кислорода се транспортира до клетките за регенерация на тъканите;
 • Намалява нивото на свободните радикали от енергизиращите ензими (свободните радикали до голяма степен са отговорни за нивото на стреса и стареенето);
 • Произвежда се енергия от аденозин трифосфата в клетките;
 • Токсините образуващи се в следствие на метаболизма се изхвърлят от клетките;
 • Задържането на течности (едема) се намалява.
Методът на приложната кинезиология ни учи, че здравето е в ръцете ни.

Условия за ползване:

 • Ваучерът е валиден от 01.05.2012 до 31.05.2012 г.;
 • Ваучерът включва: Кинезитерапия с неконвекцонални методи - масаж на тригерни точки на проблемна зона,  лечебна гимнастика , мобилизации и  магнитотерапия само за 19,99 лева;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Необходимо е записване на час минимум 24 часа предварително на тел. 0896 177 552;
 • Резервиран и неизползван час се губи от клиента;
 • Настоящата оферта може да се закупи на настоящата цена в посочения период само и единствено на сайта www.GreenDeals.bg
 • Всички условия за ползване на www.GreenDeals.bg

Информация за Кинезитерапевтичен кабинет - Варна

Какво представлява кинезитерапията? Какви са нейните цели, методи, средства? С какво тя ни помага да живеем по-добре?

Наименованието произлиза от гръцки „kinesis” – движение и „терапия” – лечение, или лечение чрез движение. Това е самостоятелна дисциплина, опираща се на опита и постиженията на всички останали медицински дисциплини.

 Кабинетът е специализиран предимно в терапията и рехабилитацията на пациенти с ортопедични и травматологични диагнози и състояния.

Нашите кинезитерапевтични услуги включват:

◦ кинезитерапия

◦ мануална терапия (хиропрактика)

◦ специализиран масаж (манипулативен, лечебен, релаксиращ)

◦ тейпинг – фиксация чрез самозалепващи ленти

◦ ортопедични и неврологични тестове

◦ преформирани физикални фактори – лечебна и електро-апаратура.

◦ диагностика – на мускулна сила, мускулен дисбаланс, нарушена поза и др.

Кинезитерапията решава лечебни, профилактични, възстановителни и рехабилитационни задачи посредством богатата гама от методи, с които разполага и с които коренно се различава от останалите начини на лечение. 

Прилага се при почти всички заболявания (в един или друг стадий на тяхното протичане или като профилактика), няма възрастови противопоказания и странични действия, когато се прилага правилно. Прилагането ù преминава постепенно и незабележимо от лечение към профилактика и общо укрепване.

Адрес и контакт:

Варна, улица Евлоги Георгиев 1; до II Корпус на ВИНС

Мобилен: 0896 177 552
E-mail: salimnazim@abv.bg

Работно време:
10:00 - 20:00